Tiden går så fort.. ibland vore det bra med en pausknapp när valparna växer så snabbt

Valparna växer så snabbt, dom har fått sina namn, dom är besiktigade. Evita har flyttat till sin underbara familj i Kramfors där hon får sällskap av English Toy Terriern Nimbus 2 år. Jag har hunnit bli invald i styrelsen för Östsvenska Terrierklubben och även varit med och startat vår rasklubb, Svenska Manchester & English Toy Terrierklubben. Vi har hunnit med en utställning i Södertälje och en Terrierpromenad i år med ÖSTEK.


Att dela livet med denna underbara ras är en ynnest för mig, dom älskar livet. Mina önskan är att fler får upp ögonen för denna mycket ovanliga ras som har så mycket att ge. Valparna växer så snabbat men utvecklas i olika takt. Vid 8 veckor var Evita helt redo för nya äventyr medans lilla Nikita som ska bo kvar hos oss behövde lite mer tid med sin flock.

Jag lägger stor vikt vid att mina valpar matchas med rätt köpare. Evita valde sin familj redan första gången hon träffade dem, hon älskar snö, andra hundar och är väldigt positiv. Hennes nya familj bor i Kramfors med mycket snö stora delar av året, dom har en till English Toy Terrier som Evita älskar som sin storebror och hon får följa med på alla möjliga äventyr med sin familj som stimulerar hennes nyfikenhet och positivet på livet. Evita och hennes familj är perfekta för varandra och Nikita är perfekt för vår familj. Nikita är tuff och orädd, älskar att leka dragkamp och att gå på promenad. Detta är alla kvaliteter som kan vara bra när man bor här hemma med oss och dom övriga hundarna.


Lämna ett svar